Grafisk design

Hur vill du att dina kunder ska se dig?

Grafisk design kan vara all typ av digital design eller design för print. Behöver du hjälp med en Facebook annons eller en flyer? Då kan vi hjälpa dig. En snygg designad flyer eller annons kan vara avgörande för om kunden väljer dig eller någon annan.

Låt dina kunder se dig som ett proffs.

Vad är Grafisk design?

Grafisk design kan vara allt ifrån design av en etikett till design av en stämpel, eller hjälp med ett Instagram inlägg. Grafisk design kan även vara design av en banner, design av visitkort, design av flyers för tryck eller design av Facebook annonser.

Så arbetar vi

Vi arbetar mestadels med Adobes program för att skapa grafiskt material. Beroende på vilken typ av grafiskt material som ska skapas så använder vi Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, samt iPad Pro med apparna Adobe Fresco och Procreate. Med dessa program kan vi skapa alla olika designer med alla olika typer av effekter som kan önskas. Med hjälp av dessa program tar vi även fram de filer som behövs för just ert ändamål. Det kan vara t.ex. Vektor, PDF, JPG eller PNG filer.

Vi laddar upp filerna i molnet där ni sedan kan ladda ner dem, på så sätt behåller de alltid samma höga kvalitet.

Om du är i behov av mallar som du kan redigera själv, kan vi skapa det i Canva. Det är ett webbaserat program som är superenkelt att använda!

Processen

När vi hjälper dig med att skapa grafiskt material tar vi först reda på vad det är du är ute efter och de viktigaste frågorna är:
Vad vill ni förmedla och vilka kunder är er målgrupp?

Baserat på era svar och önskemål skapar vi sedan upp materialet. Materialet anpassas såklart även efter det mediet där de ska användas, gäller det tryck används korrekta inställningar i filerna för det. Gäller det digitalt, ex. en Facebook annons tar vi fram de rätta filerna för detta.

Vi jobbar med Adobes program för att skapa logotyper. Beroende på vilken typ av logo som ska skapas så använder vi Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, samt iPad Pro med appen Adobe Fresco. Med dessa program skapar vi professionella logotyper i vector format.

Vi kan hjälpa dig med både textloggor, loggor med grafiska element eller handritade samt handskrivna loggor. Vi kombinerar olika metoder där vi använder dator samt iPad Pro och Apple Pencil för att skapa din alldeles unika logga.

Genom att starta chatten godkänner du vår integritetspolicy.