Priser för Grafisk Design Reklamblad Facebook annons Instagram post Visitkort Design Flyer Design Etikett 

Vi ger dig ett skräddarsytt paket på design baserat på dina behov och önskemål för bland annat:

 • Profilbild för Facebook och Instagram

  Vi anpassar din logga för Facebook och Instagram. Om du vill ha en professionell profilbild och redan har en logga i antingen Vektorformat alternativt högupplöst PNG eller JPG.

 • Custom Brand Pattern - Mönster

  Vi designar upp ett seamless vektor mönster baserat på dina önskemål din och grafiska profil. Vi skapar även upp nya element som används i mönstret. Element kan ex. vara ikoner, skisser, former, krusiduller mm. som matchar ert brand och bygger själva mönstret. Vi levererar vektorfiler så att mönstret kan användas i alla olika medier, så som ex. servetter, silkespapper, gardiner, kuddar, filtar mm. Vektorfiler kan nämligen förstoras eller förminskas hur mycket som helst utan att tappa kvalitet. BONUS! Ofta kan elementen som används i mönstret även använas separat. Då får ni också dessa filerna separat.

 • Design av Produktettikett - fram & bak

  Vi designar upp en produkt-etikett baserat på dina önskemål och grafiska profil (om sådan finns). Ofta behöver man både fram och baksida så en matchande baksida med ex. innehållsförteckning eller liknande ingår. Behöver etiketten speciella ikoner så som ex. datummärkning för kosmetika eller eko symbol för livsmedel ingår det givetvis också i designen.

 • Favicon för hemsida

  En favicon är den lilla ikonen man ser i fliken av webbläsaren. Faviconen är även den ikon som används när man ex. sparar en webbplats på hemskärmen på en iPhone. OBS! Favicon ingår vid köp av hemsida.

 • Design av mallar för Sociala Medier

  Sociala Medier är idag en av de absolut största kanalerna, inte bara för marknadsföring, utan också för att skapa och underhålla relationer med kunder. Vi skapar upp mallar för sociala medier som är speciellt anpassade för er brand voice. Dessa mallar skapar vi i Canva som är ett otroligt enkelt, gratis onlineprogram där man kan skapa grafiska designer för bland annat sociala medier. Det är bara att logga in på deras hemsida, byta ut texten och ev. bilder så har ni en ny post till era sociala medier som är 'spot on' ert brand och ger hela flödet samma vibe som ert varumärke.

 • Design av Reklamblad eller Flyer för tryck

  Vi designar upp ett reklamblad i önskat, valfritt format som vi anpassar för tryckformat. Reklambladet anpassas efter din kundmålgrupp med det budskap du vill förmedla. Flyers är superbra om man ex. har en kampanj med en rabattkod eller liknande. Bakgrundsbild ingår om det behövs och du inte har en egen bild.

 • Professionell design av Visitkort för tryck

  Vi designar upp ditt visitkort och anpassar det i tryckformat. Både fram och baksida. Du kan välja att få antingen färdiga tryckfiler, eller en mall där ni själva kan byta ut namn, telefon, email och ev. adress om ni vill ha samma design med olika uppgifter.

 • Design av Social post för ex. Instagram eller Facebook

  Vi designar upp en social post med valfritt budskap. Detta kan vara bra om du vill få fram ett budskap via din bild, ex. en viss kampanj eller rabattkod. Bild ingår om det behövs och du inte har en egen bild.

 • Facebook omslagsfoto för din Facebooksida

  Bild ingår om du inte har en bild. En Facebook omslagsfoto är optimalt för att marknadsföra en kampanj eller ett erbjudande - eller helt enkelt bara presentera ditt företag.

 • Design av gatupratare

  Vi designar upp en gatupratare i valfritt mått. Vanligaste måttet för gatupratare är 50x70cm, men vi gör designen i samma mått som er gatupratare, 70x100cm är också vanligt förekommande. Du väljer vilket budskap gatuprataren ska förmedla, detta kan vara ett erbjudande eller ex. öppettider. Vi skapar designen baserat på er grafiska profil eller logga med er kundmålgrupp i åtanke. Bild ingår om det behövs och ni inte har en egen bild. Skylten kan tryckas i flera exemplar och användas både för fram och baksida av gatuprataren.

 • Design av Facebook annons och Instagram annons

  Vi designar upp en annons och anpassar den för både Instagram och Facebook. Du väljer vilket budskap annonsen ska förmedla och vi skapar annonsen med din kundmålgrupp i åtanke. Detta kan vara bra om du vill få fram ett budskap via annonsbilden, ex. ett visst erbjudande eller rabattkod. Bild ingår om det behövs och du inte har en egen bild.

 • Broschyr

  Vi designar upp en broschyr i önskat format (ex. A5), som vi anpassar för tryckformat. Broschyren anpassas efter din grafiska profil. Bilder ingår om det behövs.

 • Design av Reklambanner för hemsidor

  Vi designar upp en reklambanner för digital användning i valfritt format. Reklambanners är bra om man ska marknadsföra sig på andra webbplatser än sin egen. Bakgrundsbild ingår om det behövs och du inte har en egen bild.

Varumärkesutveckling anpassat efter dig

Din logga – Ditt varumärke. Din logotyp är ofta det första kunden ser. En professionell logga är förtroendeingivande.
Vad vill du ge för första intryck?

Vi kan hjälpa till att ta fram er unika varumärkesprofil och logotyp. Att jobba mot en och samma fördefinierad varumärkesidentitet ökar igenkänningsfaktorn för ert företag och varumärke, och visar på professionalism.

Genom att starta chatten godkänner du vår integritetspolicy.