Mobilanpassad hemsida som är Responsiv

Idag har många webbsidor fler besökare från mobiler än besökare som använder från datorer, därför är det otroligt viktigt att du följer med i utvecklingen och anpassar dig efter användarna. Det enklaste sättet att göra detta är genom en mobilanpassad och responsiv webbplats som ger besökaren samma upplevelse vare sig besöket sker från en dator, surfplatta eller smartphone.

Vad är en responsiv hemsida?

En responsiv hemsida är en hemsida som anpassar sig efter alla olika skärmstorlekar, desktops, laptops, surfplattor och mobiltelefoner.  En responsiv hemsida är alltså också mobilanpassad.

Vad är en mobilanpassad hemsida?

En mobilanpassad hemsida är oftast samma som  en responsiv hemsida, helt enkelt en hemsida som anpassar sig efter mobilskärmar.

Hur mobilanpassar man en hemsida?

För att skapa en responsiv webbsida använder man sig av olika brytpunkter med villkor som måste uppfyllas för att webbsidan ska ändra designen. Man kan ha hur många brytpunkter som helst och ofta har man en hel del, detta eftersom det idag finns extremt många olika skärmstorlekar och webbsidan ska ju fungera lika bra på dem alla.

Alla hemsidor vi bygger är alltid mobilanpassade & responsiva

Det betyder att hemsidorna vi bygger anpassar sig efter alla olika skärmar.

Varför vill man ha en responsiv hemsida?

Bra för SEO

Många av de olika sökmotorerna som t.ex. Google tar med i beräkning om din webbsida är mobilanpassad eller inte. Om din webbplats inte är mobilanpassad hamnar du längre ner i sökresultaten.

Ta vara på alla kunder

Eftersom en stor andel av alla besök sker genom en smartphone eller surfplatta vill du såklart ta vara på även dessa kunder. Detta gör du bäst genom att ha en responsiv hemsida som anpassar sig efter alla skärmstorlekar.

Ge alla samma upplevelse

För de allra flesta tar det idag bara ett par sekunder att skaffa sig en uppfattning om en hemsida. Därför vill du ge alla, även de som besöker din hemsida från mobilen, en lika bra upplevelse.

Genom att starta chatten godkänner du vår integritetspolicy.