Hej! Vi är
Annie & Fanny!

Du hittar oss på vårt kontor i Malmö. Vi hjälper företag Shine online✨ 

Vi arbetar med kunder över hela världen, från USA till Australien, Europa och UK.  

Om du vill att ditt företag ska visa en modern och professionell sida utåt finns vi här för att hjälpa dig. Vi utvecklar ditt varumärke och varumärkesidentitet, tillsammans med en konverterande webbplats eller e-handel, och matchande grafisk design. Vi kan även hjälpa till att ta fram en handlingsplan för dina sociala medier för att börja bygga en plattform där du kan nå dina kunder.

Vi skapar varumärkesidentiteter & moderna hemsidor med WordPress

WordPress och dess plugin är skapade med PHP och JavaScript, min kunskap inom dessa programmeringsspråk använder jag om du behöver någon specifik funktion på din webbsida. Om du vill ändra utseendet eller lägga till någon speciell design på din WordPress webbplats kan vi göra det med det med hjälp av CSS.

Många av de som skapar webbplatser med WordPress är endast webbdesigners och inte webbutvecklare. Det är viktigt att veta att det är en skillnad på att vara webbdesigner och webbutvecklare. En webbutvecklare kan koda och förstår grunderna för hela webbstrukturen och hur hemsidan är uppbyggd. En webbdesigner kan skapa en snygg design, och det är inte säkert att grunden för webbplatsen blir optimerad eller att webbplatsen sparar information i databasen på ett lagligt sätt.

Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning – en stabil webbplats med en snygg design, som även följer alla lagar och regler.

Vi jobbar också mycket med de olika Adobe programmen såsom Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign och Adobe Dimension. Därför kan vi även skapa logotyper i vector, förbättra bilder, skapa produktprototyper och rendera realistiska produktbilder. När vi arbetar med Adobe InDesign och produktbilder eller 3D-prototyper skapar vi 3D-objekt med hjälp av open source programmet Blender.

Om du vill veta mer eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss – klicka på bubblan nere till höger!

Annie heter jag och mig hittar ni på mitt kontor i centrala Malmö.

Jag har alltid drivits av att skapa någonting ur ingenting. När jag var liten började jag med att måla, att sy egna kläder och skapa smycken, sen hittade jag den digitala världen där allting var möjligt att skapa! Jag började skapa allt jag kunde; logotyper, 3D-modeller, andra digitala designer och webbplatser.

Idag skapar jag främst varumärkesidentiteter, hemsidor och grafiska designer, samt jobbar även med webbprogrammering både front-end och back-end, då framförallt med JavaScript samt PHP. Jag har en bred kunskapsbas och kan därför hjälpa till med många olika slags projekt.

Jag startade min webbresa tidigt på egen hand men har senare även läst webbteknik på universitetet för att finslipa, bredda och fördjupa mina kunskaper.

När jag skapar webbplatser jobbar jag i första hand med WordPress just eftersom det är ett så fantastiskt och flexibelt verktyg som hela tiden utvecklas med samtiden. Självklart jobbar jag även med tekniker som HTML och CSS, men jag föredrar att skapa nya webbplatser med WordPress. Detta eftersom WordPress är så pass tidseffektivt och att även de utan kunskaper kan underhålla och uppdatera webbplatsen när jag lämnar över den färdiga hemsidan.

/ Annie 

Säg Hej till Fanny!

Sedan några år tillbaka jobbar även min syster Fanny med mig.

Hej! Efter att ha inspirerats av Annie har jag studerat webbutveckling och grafisk design på Linnéuniversitetet. Så kul att få jobba med min syster! Jag hjälper till med webbutveckling, och lite admin också (det roliga 😉), formatering, bildredigering mm.

Troligtvis kommer du få höra från mig via mail!

/ Fanny 

Responsiv Mobilanpassad Modern Design

Alla webbplatser vi designar är responsiva och anpassar sig till alla skärmstorlekar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi förstår att du har dina unika behov, och att du ofta är i en uppstartsfas när du behöver en hemsida. Därför har vi skapat unika paket utifrån detta, har du väldigt specifika önskemål eller funktioner som måste utvecklas specifikt för din hemsida kan vi självklart även skapa ett skräddarsytt paket just för dig.

webbyannie brand designer and web designer-43
Varumärkesidentitet

Vi kan hjälpa dig att skapa ditt drömvarumärke

webbyannie brand designer and web designer-58
grafisk design

Vi gör grafisk design för såväl tryckt som digitalt

webbyannie brand designer and web designer-69
webbutveckling

Vi skapar din webbplats med WordPress

webbyannie brand designer and web designer-51
e-handel

Börja sälja online med WooCommerce

Genom att starta chatten godkänner du vår integritetspolicy.