Hej! Vi är
Annie & Fanny!

Du hittar oss på vårt kontor i Malmö. Vi hjälper företag Shine online✨

Vi arbetar med kunder över hela världen, från USA till Australien, Europa och UK.

Om du vill att ditt företag ska visa en modern och professionell sida utåt finns vi här för att hjälpa dig. Vi utvecklar ditt varumärke och varumärkesidentitet, tillsammans med en konverterande webbplats eller e-handel, och matchande grafisk design. Vi kan även hjälpa till att ta fram en handlingsplan för dina sociala medier för att börja bygga en plattform där du kan nå dina kunder.

Vi hjälper företag att bygga varumärken från start till slut

Vi börjar med varumärkesstrategi, grafiska designer som logotyper mm och går vidare till webbutveckling & sociala medier. Vad behöver du hjälp med?

För webbutveckling arbetar vi med världens största CMS – WordPress och dess plugin skapas med PHP och JavaScript, naturligtvis använder jag mina kunskaper om dessa programmeringsspråk om du behöver någon specifik funktion på din webbplats. Om du vill ändra utseendet eller lägga till en design på din WordPress-webbplats som inte går att uppnå med ett tema kan vi hjälpa dig med detta med hjälp av CSS.

Många av dem som skapar hemsidor med WordPress är bara webbdesigners och inte webbutvecklare. Det är viktigt att veta att det är skillnad på att vara webbdesigner och webbutvecklare. En webbutvecklare kan koda och förstå grunderna i hela webbstrukturen och hur hemsidan är uppbyggd. En webbdesigner kan skapa en snygg design och det är inte säkert att hemsidans grund optimeras eller att hemsidan lagligt sparar information i databasen.

Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning – en stabil webbplats med snygg design, som dessutom följer alla lagar och förordningar.

Vi har även kunskaper och färdigheter inom de olika Adobe-programmen som Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign och Adobe Dimension. Därför kan vi också skapa vektorlogotyper, förbättra och redigera foton, skapa produktmodeller och rendera realistiska produktbilder. När vi arbetar med Adobe InDesign och produktmodeller eller 3D-prototyper skapar vi 3D-objekt med hjälp av open source-programmet Blender.

Om du vill veta mer eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss – klicka bara på bubblan i det nedre högra hörnet!

Mitt namn är Annie och mig hittar ni på vårt kontor i centrala Malmö.

Jag har alltid drivits av att skapa någonting ur ingenting. När jag var liten började jag med att måla, att sy egna kläder och skapa smycken, sen hittade jag den digitala världen där allting var möjligt att skapa! Jag började skapa allt jag kunde; logotyper, 3D-modeller, andra digitala designer och webbplatser.

Idag skapar jag främst varumärkesidentiteter, hemsidor och grafiska designer, samt jobbar även med webbprogrammering både front-end och back-end, då framförallt med JavaScript samt PHP. Jag har en bred kunskapsbas och kan därför hjälpa till med många olika slags projekt.

Jag startade min webbresa tidigt på egen hand men har senare även läst webbteknik på universitetet för att finslipa, bredda och fördjupa mina kunskaper.

När jag skapar webbplatser jobbar jag i första hand med WordPress just eftersom det är ett så fantastiskt och flexibelt verktyg som hela tiden utvecklas med samtiden. Självklart jobbar jag även med tekniker som HTML och CSS, men jag föredrar att skapa nya webbplatser med WordPress. Detta eftersom WordPress är så pass tidseffektivt och att även de utan kunskaper kan underhålla och uppdatera webbplatsen när jag lämnar över den färdiga hemsidan.

/ Annie 

Säg Hej till Fanny!

Fanny hoppade på resan några år efter att Annie startade WebByAnnie och är nu en av huvuddesignerna på företaget!

Hej! Efter att ha inspirerats av Annie har jag studerat webbutveckling och grafisk design på Linnéuniversitetet. Så kul att få jobba med min syster! Jag hjälper till med design, och lite admin också (det roliga 😉).

Troligtvis kommer du få höra från mig via mail!

/ Fanny 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi förstår att du har dina unika behov, och att du ofta är i en uppstartsfas när du behöver en hemsida. Därför har vi skapat unika paket utifrån detta, har du väldigt specifika önskemål eller funktioner som måste utvecklas specifikt för din hemsida kan vi självklart även skapa ett skräddarsytt paket just för dig.

Vilket slags första intryck vill du ge? Din logotyp är ofta det första kunden ser, en professionell logotyp skapar förtroende. Men en logotyp är inte ett varumärke, ett varumärke är hela företagets identitet. Vi kan hjälpa till att skapa din unika varumärkesprofil och logotyp. Att arbeta mot en och samma fördefinierade varumärkesidentitet ökar igenkänningen för ditt företag och varumärke, och visar professionalism. Läs mer…

WordPress är det bästa alternativet för en modern responsiv webbplats som är lätt att underhålla där även de helt utan kunskap om webbdesign kan uppdatera och underhålla webbplatsen själva. Med hjälp av en så kallad Theme Builder kan vi bygga webbplatsen och designa den precis som du vill ha den. Med pluginet WooCommerce omvandlas en WordPress-sida till en användarvänlig e-commerce hemsida. Läs mer…

Hur vill du att dina kunder ska se dig? Grafisk design kan vara vilken typ av digital design eller design för tryck. Behöver du hjälp med en Facebook-annons eller en flyer? En design för sociala medier eller en t-shirt? Vi kan hjälpa till! En snyggt designad flyer kan vara avgörande för beslutet om kunden väljer dig eller din konkurrent. Använd grafisk design för att visa en enad front och låt dina kunder se dig som en professionell. Läs mer…

Need help with Social Media?
join reeeltok.club

utbildning & resurser

Annie profilbild
masterclass

InstaHour

Joina Annies gratis 60 minuter workshop för att optimera din profil för konverteringar.

Gratis 14 day challenge

Förbättra din instagram på 14 dagar

Dagliga videolektioner – bara 5 minuter varje!

Investera 5 minuter om dagen i 14 dagar för att förbättra din Instagram.

Genom att starta chatten godkänner du vår integritetspolicy.