Priser

En investering i ditt företag & varumärke

För både varumärkesutveckling, webbutveckling och grafisk design anpassar vi ett paket just för dig baserat på din budget och behov.

Vad behöver du hjälp med?

Varumärkes- utveckling
& logo design

Vad vill du ge för första intryck? Din logotyp är ofta det första kunden ser, en professionell logga är förtroendeingivande. Men en logga är inte ett varumärke, ett varumärke är hela företagets identitet. Vi hjälper till att ta fram er unika varumärkesprofil och logotyp. Att jobba mot en och samma fördefinierad varumärkesidentitet ökar igenkänningsfaktorn för ert företag och varumärke, och visar på professionalism.

Hemsida med WordPress

WordPress det bästa alternativet för en modern responsiv hemsida som är enkel att underhålla där även du utan kunskaper om webbdesign kan uppdatera en hel del själv. WordPress är väldigt kostnadseffektivt eftersom man med hjälp av en sk. Theme Builder kan få webbplatsen och designen precis så som man själv vill utan att priset drar iväg.

Webbutveckling - Webbutik

WooCommerce driver ca 30-40% av alla webbutiker på nätet och är därmed den största på marknaden jämfört med andra CMS system för webbutiker. Det är extremt flexibelt och fungerar optimalt för responsiva webbsidor. Detta Plugin kan även hantera alla olika produkter, därtill hör fysiska, nedladdningsbara samt externa varor.

Grafisk design

Hur vill du att dina kunder ska se dig? Grafisk design kan vara all typ av digital design eller design för print. Behöver du hjälp med en Facebook annons eller en flyer? Då kan vi hjälpa dig. En snygg designad flyer eller annons kan vara avgörande för om kunden väljer dig eller någon annan. Låt dina kunder se dig som ett proffs.

Need help with Social Media?
join reeeltok.club

Genom att starta chatten godkänner du vår integritetspolicy.