Webbutik med WooCommerce

WooCommerce är ett plugin för WordPress som driver ca 30-40% av alla webbutiker på nätet och är därmed den största på marknaden jämfört med andra CMS system för webbutiker. Det är extremt flexibelt och fungerar optimalt för responsiva webbsidor. Detta Plugin kan även hantera alla olika produkter, därtill hör fysiska, nedladdningsbara samt externa varor.

Varför WooCommerce?

Som ett av de största Plugin som finns till WordPress kan WooCommerce omvandla din WordPress site till en användarvänlig webbutik. Med detta Plugin stödjer din butik alla stora betalsätt och alla olika sorters produkter. Det är smidigt att installera och använda.

Responsivt med WordPress

Om din WordPress-site ska driva en WooCommerce-butik behöver du ett tema eller Theme Builder som stöder WooCommerce, vilket många gör. Dessa teman och Theme Builder är responsiva med din WordPress-webbplats, och din butik kommer att fungera lika bra på din mobil eller surfplatta som på din dator.

Stödjer alla stora betalsätt

Du kan välja hur du vill ta betalt. Du kan med lätthet integrera betalsystem så som Stripe, Klarna, Payson, PayPal, och många fler. Alla större betalningssystem har stöd för WooCommerce.

enkelt att hantera

Enkelt även för de utan förkunskaper. Med WooCommerce är det enkelt att hålla koll på beställningar, betalningar och försäljning. Allt hanteras från back office-miljön, där du även kan meddela kunder via mail. Det är väldigt enkelt att uppdatera lager, lägga till eller ändra produkter.

Flexibelt med WordPress

Eftersom WooCommerce har WordPress som grund är det lika flexibelt. Du kan designa sidorna som du vill och använda dig av enkla WooCommerce shortcodes för att visa din webbutik, eller kanske bara delar av webbutiken, till exempel en produkt, på vilka sidor du vill.

Hur fungerar WooCommerce?

Som ett av de största Plugin som finns till WordPress kan WooCommerce omvandla din WordPress site till en användarvänlig webbutik.

WooCommerce har i grunden väldigt många funktioner och stöljer olika arbetssätt samt alla olika typer av produkter. Vad är det du vill sälja? Detta WordPress Plugin får jobbet gjort.

Du kan sälja allt i från fysiska produkter som du skickar och tar ut en fraktavgift på, eller nedladdningsbara varor – kanske vill du sälja dina bilder eller musik? Du kan också sälja externa varor, eller skicka användarna vidare till en extrern webbsida där de kan köpa varan du länkat till – som en affiliate site.

WooCommerce är precis som WordPress väldigt utbrett och används av många, därför finns det även Plugins för WooCommerce som erbjuder alla möjliga olika funktioner som du kan tänkas behöva.

Finns inte en funktion redan integrerat går det troligen att lösa med ett av de många gratis Plugin som finns. Annars finns det också en hel del Plugins man kan köpa för en liten slant.

Genom att starta chatten godkänner du vår integritetspolicy.