WordPress

Det bästa alternativet för en modern responsiv hemsida som är enkel att underhålla där även du utan kunskaper om webbdesign kan uppdatera en hel del själv. WordPress är väldigt kostnadseffektivt eftersom man med hjälp av en sk. Theme Builder kan få webbplatsen och designen precis så som man själv vill utan att priset drar iväg.

Varför WordPress?

Den största anledningen att välja WordPress är definitivt inte för att det är störst, har flest funktioner,  stöd för allting du någonsin kan tänkas behöva och driver ca. 30% av alla webbplatser på hela internet.

WordPress är enkelt

WordPress är mycket enkelt att använda och även den oerfarne kan underhålla och uppdatera webbplatsen själv. Med ett Plugin kan man designa en hel webbsida med drag & drop funktioner.

WordPress är flexibelt

Du kan få designen precis så du vill, och med WordPress kan du bygga vad du vill – en webbutik, en företagspresentation, en blogg eller vad som helst!

WordPress är kostnadseffektivt

Till WordPress finns mycket hjälpmedel, exempelvis Theme Builders eller Plugins som snabbar upp processen och sänker kostnaden för att skapa en webbplats.

WordPress är responsivt

Idag är WordPress och alla designer responsiva i grunden, din nya hemsida kommer därför att vara mobilanpassad och fungera lika bra på datorn, surfplattan eller i telefonen.

Teman

Teman är fördefinierade designer som du enkelt kan applicera på din WordPress webbplats. Det finns mängder med olika Teman för WordPress, de allra flesta är gratis men du kan även köpa ett Tema. Teman installeras enkelt och aktiveras med ett knapptryck, men oftast krävs en del efterarbete för att få önskad look. Har du kunskaper i CSS räcker oftast detta för att göra mindre designförändringar. Detta hjälper givetvis även vi dig med när vi skapar din nya hemsida.

Mestadels arbetar vi dock inte enbart med ett tema då det inte är tillräckligt flexibelt för att få till alla olika designer. Jobbar man med ett färdigt tema bör man inte ändra i grundkoden då förändringarna försvinner vid en eventuell uppdatering. Därför använder vi andra tekniker för att åstadkomma olika designer, ibland med ett tema som grund eller helt utan ett tema med en sk. Theme Builder istället. Vilket tillvägagångssätt vi använder beror helt och hållet på vilken typ av webbplats som ska byggas samt hur designen ska se ut.

Plugins

Plugins är små program man med enkelhet kan installera på sin WordPress webbplats. Dessa program utökar funktionaliteten och ger dig oändligt med möjligheter.

Det finns mängder med gratis Plugins men även betal Plugins där man kan få support och hjälp om det inte fungerar som det ska.

Eftersom WordPress är så pass stort finns det väldigt många Plugins, och om du vill ha en speciell funktion på din hemsida finns det troligen redan ett Plugin för det. Du behöver alltså oftast inte anlita en programmerare för att lägga till funktioner på din webbplats, ibland kan dock mindre justeringar behöva göras för att åstadkomma exakt det resultat du är ute efter. Men eftersom grunden redan finns i ett Plugin går allt mycket snabbare och smidigare vilket resulterar i en mindre kostnad för dig och din webbsida.

Genom att starta chatten godkänner du vår integritetspolicy.