Vad är skillnaden på en LOGGA och ett VARUMÄRKE?

En logga är bara en logga, ett varumärke är hela företagets identitet. Du vet det där som får alla stora företag att se så professionella ut alltid i reklamer, på sociala medier, i tryck, på skyltar, ja överallt…?

Det är tack vare deras varumärkesidentitet!

Branding är inte en logga

Även om en logga självklart är inkluderad i branding, så är starten av ett brand är inte detsamma som att skaffa en logga och sätta upp ett Instagramkonto.

Ditt BRAND är ansiktet utåt för din BUSINESS, varför göra det halvdant?

Branding är det mest kraftfulla du har i din business. Säg att du har en helt sjukt bra produkt, men ditt varumärke är inte ’on point’ – du har snickrat ihop en logga själv, hittat lite random färdiga mallar för sociala medier och bytte färger för tredje gången förra veckan (så att ingen känner igen ditt brand). Kommer du då sälja bara på att din produkt är bra? Nej.

Säg att du istället har en ganska medioker produkt men ett sjukt starkt varumärke med en tydlig grafisk profil och varumärkesidentitet. Kommer du sälja bra då? Ja, vi ser ju andra företag göra detta hela tiden! 

Tänk då om du istället har en bra produkt och en tydlig branding?

= Magi!

Varumärkesutveckling anpassat efter dig

Din logga – Ditt varumärke. Din logotyp är ofta det första kunden ser. En professionell logga är förtroendeingivande.
Vad vill du ge för första intryck?

Vi kan hjälpa till att ta fram er unika varumärkesprofil och logotyp. Att jobba mot en och samma fördefinierad varumärkesidentitet ökar igenkänningsfaktorn för ert företag och varumärke, och visar på professionalism.

Genom att starta chatten godkänner du vår integritetspolicy.