Om mig

Annie webbdesigner

Vad kul att du hittat hit!

Annie heter jag och bor i Malmö.

Jag har alltid drivits av att skapa någonting ur ingenting. När jag var liten började jag med att måla, att sy egna kläder och skapa smycken, sen hittade jag den digitala världen där allting var möjligt att skapa! Jag började skapa allt jag kunde; logotyper, 3D-modeller, andra digitala designer och webbplatser.

Idag skapar jag främst olika hemsidor, men jobbar även med webbprogrammering både front-end och back-end, då framförallt med JavaScript samt PHP. Jag har en bred kunskapsbas och kan därför hjälpa till med många olika slags projekt.

Jag startade min webbresa tidigt på egen hand men har senare även läst webbteknik på universitetet för att finslipa, bredda och fördjupa mina kunskaper.

När jag skapar webbplatser jobbar jag i första hand med WordPress just eftersom det är ett så fantastiskt och flexibelt verktyg som hela tiden utvecklas med samtiden. Självklart jobbar jag även med tekniker som HTML och CSS, men jag föredrar att skapa nya webbplatser med WordPress. Detta eftersom WordPress är så pass tidseffektivt och att även de utan kunskaper kan underhålla och uppdatera webbplatsen när jag lämnar över den färdiga hemsidan.

WordPress och dess plugin är skapade med PHP och JavaScript, min kunskap inom dessa programmeringsspråk använder jag om du behöver någon specifik funktion på din webbsida. Om du vill ändra utseendet eller lägga till någon speciell design på din WordPress webbplats kan jag göra det med det med hjälp av CSS.

Jag jobbar också mycket med de olika Adobe programmen såsom Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign och Adobe Dimension. Därför kan jag även skapa logotyper i vector, förbättra bilder, skapa produktprototyper och rendera realistiska produktbilder. När jag arbetar med Adobe InDesign och produktbilder eller 3D-prototyper skapar jag mina 3D-objekt med hjälp av open source programmet Blender.

Om du vill veta mer eller har några frågor, tveka inte att kontakta mig - klicka på fliken till höger!

Mitt fokus ligger på design & användarvänlighet.

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag kan hjälpa dig att sätta upp en webbplats från grunden med alla funktioner du behöver. Jag hjälper även till med uppdateringar eller felsökningar på WordPress webbsidor.

Webbdesign

Jag kan hjälpa dig att ta fram en passande design för din nya hemsida eller uppdatera och ändra designen på din befintliga WordPress webbsida.

Webbutveckling från grunden

Jag hjälper dig att bygga en hemsida från grunden. Med hjälp av WordPress är det sedan enkelt för dig utan kod-kunskaper att underhålla webbsidorna eller ändra innehållet på sajten.

Responsiv & mobilanpassad webbsida

Alla hemsidor jag skapar är responsiva och fungerar lika bra i telefonen eller surfplattan som på datorn. Om din webbsida inte är responsiv idag kan jag hjälpa dig med detta.

SEO

Jag levererar din nya webbsida redo för sökmotoroptimering genom att installera ett SEO verktyg så att du enkelt kan sätta igång med SEO, med detta verktyg kan du bl.a. koppla ihop din hemsida med Google Analytics.

Sociala medier

Om du använder olika sociala medier så som Instagram, Facebook eller Twitter så hjälper jag till att integrera dessa med din nya WordPress hemsida.

Statistik

Med en ny webbsida är det roligt att hålla koll på besöken. Jag installerar en grundläggande statistikräknare så att du bland annat kan se hur många besökare du har, samt vilka sidor som är mest populära.

LOGO DESIGN

Ingen logga?
Jag kan hjälpa dig att designa en personlig, enkel och snygg logga.

designa logga
logo design
logga design